Arkiv

18 oktober 2016

Emil Jonason & Peter Friis Johansson

 

Worst of Emil and Peter

 

Klarinettisten Emil Jonason och pianisten Peter Friis Johansson är två unika solister som tillsammans vill utmana konventionerna och kickstarta en ny musikalisk era. Worst of Emil & Peter är en ny typ av konsert med två av Sveriges mest framgångsrika klassiska musiker.

Emil Jonason blev känd över hela världen när han framträdde som solist 2012 vid Nobelprisceremonin i Stockholms konserthus. Peter Friis Johansson har varit en återkommande solist i Berwaldhallen med Sveriges Radios Symfoniorkester. De är entreprenörer och experimentalister, Rising Stars och Artists in Residence.

Ett smakprov från föreställningen

27 april 2017

 

Mästarmötet med Göran Söllscher & Mats Bergström

blev en succé!

Teatersalongen var i stort sett full när två av våra mest folkkära och uppskattade gitarrister – Göran Söllscher och Mats Bergström – strålade samman på Laholms Teater för första gången på över tjugo år i ett mästerligt möte!

Stående ovationer efter föreställninnge!

 

 

 

 

.

8 april 2017

Laila Biali - Internationell jazzstjärna

 

Den prisbelönta kanadensiska pianisten och sångerskan, Laila Biali, har uppträtt på North Sea Jazz Festival, Tokyo Cotton Club, och Carnegie Hall. Hon har turnerat med Grammy Award vinnare som Chris Botti, Paula Cole och Suzanne Vega och Sting.

Laila blandar jazz och pop på ett lättsamt och unikt sätt och live ackompanjeras hon av fantastiska musiker.

 

Här ett smakprov: https://www.youtube.com/watch?v=6YjXntZyjAE

Laila Bialis Hemsida